Kırıkhan'da Miraç Kandili Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Kırıkhan'da Miraç Kandili Kutlaması

Kırıkhan\'da Miraç Kandili Kutlaması

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen geceye konuşmacı olarak İlahiyat Profesörü MHP'nin eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa Erdem katıldı.

17.06.2012 14:43

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen geceye konuşmacı olarak İlahiyat Profesörü MHP'nin eğitimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem katıldı.

Kurtlusoğuksu Belediyesi'nin düzenlediği gece Kırıkhan yolu üzerinde Granpark Tesislerinde gerçekleştirildi. Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay tarafından karşılanan Prof. Dr. Mustafa Erdem'e çiçek sunuldu.

Vatandaşları selamlayarak, gecelerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Prof.Dr.

Erdem ile birlikte geceye MHP Merkez yürütme kurulu üyesi İsmail Hakkı Yücel, MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Kurtlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşay, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı A.Sinan Bozkurt ve davetliler katıldı.

Kur'an-ı kerimin okunması ile başlayan gecede konuşan Prof.Dr. Mustafa Erdem, Müslümanların kurtuluşa ermesi için Kur'an ve sünnet ışığında hareket etmesi gerektiğine belirterek, "Bu gece her birimiz bir Müslüman olarak öncelikle başka bir Müslüman kardeşimiz için dua etmek zorundayız. Çünkü yapılan duada riya olmaz. Bu gecede yapacağımız dualarda bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olan konular için dualar edelim Suriye'ye bir bakalım. Tehlike kapıya gelmiş, Arap baharı Anadolu'yu zemheriye çevirecek. Bu gecede Müslümanların hidayetine değil bütün insanlığın hidayetine dua edelim. Eğer birilerini hidayete erdirmezsek kan içiçi alçaklar tarihi intikam duyularıyla hem Anadolu'yu, hem de Ortadoğu'yu mezarlığa çevirmeye yeminliler" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkhan'da Miraç Kandili Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement