Kırıkkale Boks İl Birinciliği Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale Boks İl Birinciliği Müsabakaları

Kırıkkale Boks İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

12.10.2013 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Boks İl Birinciliği Müsabakaları yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan Büyük Erkekler Boks İl Birinciliği müsabakalarının 10 Ekim 2013'te 17 Ağustos Spor salonunda gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Müsabakalar sonunda 49 kilogramda yarışan GSİM Spor Kulübü sporcusu Murat Bağrıaçık, 56 kilogramda Kırıkkale Belediye Gücü Spor Kulübü sporcusu Hakan Dolunay, Mühimmat Spor Kulübü sporcuları 60 kilogramda Mahir Dinç, 64 kilogramda Gökhan Güral, 91 kilogramda Emre Erdoğan, 10-15 Kasım 2013 tarihleri arasında Aksaray'da yapılacak olan Türkiye 2'inci Grup Müsabakalarına katılma hakkını kazandı. Aksaray'da yapılacak olan müsabakalar sonunda dereceye girecek olan sporcular ise Türkiye Şampiyonasına katılma fırsatı yakalayacaklar."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, yaptığı açıklamada, 10-15 Kasım 2013 tarihleri arasında Aksaray'da yapılacak olan 2. Grup müsabakalarına hak kazanan sporcuların kenti en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, sporculara başarılar dilediğini kaydetti. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale Boks İl Birinciliği Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement