Kırıkkale'de depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Kırıkkale'de depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu Kırıkkale'de depremzedelerin misafir edildiği KYK yurdunda depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit programı düzenlendi.

17.02.2023 18:13  Güncelleme: 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

KIRIKKALE - Kırıkkale'de depremzedelerin misafir edildiği KYK yurdunda depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit programı düzenlendi.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kredi Yurtlar Kurumu'nun Konferans Salonu'nda depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit programı düzenlendi. Yahşihan İlçe Müftüsü Muharrem Evirgen ve müftülük personeli tarafından okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından, depremde hayatını kaybedenler için dua edildi. Programda zaman zaman da duygulu anlar da yaşandı.

İlçe Müftüsü Evirgen, "Bu yolculukta tabi ki sabrın gerektiği zamanlar oluyor. Bu yolculukta imtihanın ağır olduğu ama kazanılıp mertebelerin yükseldiği zamanlar oluyor. Sizlerde metanetle yakınlarınızı kaybettiniz. Bu yaraları, memleket olarak Allah'ın izniyle saracağız" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve çok sayıda depremzede vatandaşlar katıldı. Program sonrası katılımcılara kandil simidi ve lokum ikram edildi.

Kırıkkale\'de depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement