Kırıkkale'de "Muhabbet Geceleri" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de "Muhabbet Geceleri" Etkinliği

Kırıkkale\'de "Muhabbet Geceleri" Etkinliği

Kırıkkale'de Hasret Derneği tarafından "Muhabbet Geceleri" etkinliği düzenlendi.

03.06.2013 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de Hasret Derneği tarafından "Muhabbet Geceleri" etkinliği düzenlendi.

Kırıkkale Başpınar Spor salonunda düzenlenen etkinliğe, protokol üyelerinin yanı sıra binlerce davetli katıldı.

Programda ilahileriyle Bayram Büyükoruç salondakileri coştururken, söylemleriyle Meddah-ı Fakir Yusuf Duru ise zaman zaman güldürdü zaman zaman da düşündürdü.

Gecede davetlilere hitap eden Hasret Derneği Başkanı Mehmet Güventürk,yaptığı selamlama konuşmasında tüm davetlilerin programa katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gecede sahne alan Türkiye'nin ünlü şiir üstatlarından Dursun Ali Erzincanlı ise, loş bir ortamda seslendirdiği büyüleyici şiir ve naatlarıyla etkinliğe renk kattı, davetlilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda Taksim olaylarıyla ilgili İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Erzincanlı, çeşitli olumsuz olayların yaşandığını ancak bunların büyütülmemesi gerektiğini ifade etti.

Sanatçı olarak toplumun yönlendirilmesi açısından müspet ve menfi yönlerinin olduğunu kaydeden Erzincanlı, "Hareket, aksiyon gençlerin hoşuna giden şeyler. Bu yönüyle bilim adamları tarafından, devlet yada sivil toplum kuruluşları tarafından gençliği bu yönde ele alınması gerekli. Gençlerdeki bu potansiyeli daha hayırlı daha iyi, devletine milletine faydalı olabilecek bir yöne kanalize edilmesi gerekir.

Gençlerimize, çocuklarımıza Peygamber efendimizin hayatını anlatmaya çalışıyoruz. Peygamberimizin anlayış ve bakışını anlatabilirsek istediğimiz noktaya gelmiş oluruz. Bir sokakta meydana gelen olay maalesef bütün bir şehre mal edilmiş gibi oluyor. Millet yapılanları görüyor. Çok da ciddi bir kaygım yok" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de 'Muhabbet Geceleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement