Kırıkkale'deki TSK Tesislerinde Meydana Gelen Patlama - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'deki TSK Tesislerinde Meydana Gelen Patlama

TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 3 işçinin evinde acılı bekleyiş devam ediyor.

10.01.2012 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 3 işçinin evinde acılı bekleyiş devam ediyor.

Ailelere taziye ziyaretlerinde bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, cenazelerin kimlik tespiti için DNA testi sonuçlarının beklendiğini açıkladı. Köksal, ailelerden alınan DNA testleri ile olay yerinden alınan örneklerin karşılaştırıldığını belirterek, kendilerinin de DNA testi sonucunu beklediklerini ifade etti. Patlamayla ilgili askeri savcının soruşturma yürüttüğünü, patlamanın neden kaynaklandığı konusunda bir açıklama yapmasının söz konusu olmadığını kaydeden Köksal, "Ailelerde

merak içerisinde. İnsanlarda bir an önce sonucu bekliyor. Fakat DNA testleri henüz sonuçlanmadı. Kısa sürede sonuçlanmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Mühimmat Ana Depo Komutanlığı Ayırma ve Ayıklama Tesisi'nde meydana gelen patlama da 4 işçi hayatını kaybetmişti. Patlamanın ardından hayatını kaybeden ve görev şehidi statüsü verilen işçilerden Salih Erkeç (43) geçtiğimiz hafta düzenlenen askeri törenle toprağa verilmişti. Samet Aygar (19), Cezayir Çalışkan (30), ve Adnan Dağdeviren'in (46) cenazeleri ise kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Köksal, başsağlığı ziyaretlerinin ardından AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'i ziyaret etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'deki TSK Tesislerinde Meydana Gelen Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement