Kırıkkale Valisi Ali Kolat, 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nı ziyaret etti.
Fuarda, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde Kırıkkale'ye ait Karakeçili kilimi, Makine Kimya Endüstri Fabrikası'nda üretilen silahlar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan çini porselen eşyaları başta olmak üzere kentle ilgili kültür değerleri tanıtıldı.
Sergide ayrıca kenti tanıtan kitap, dergi, CD, broşürler Kırıkkale standını gezen vatandaşlara dağıtıldı. İstanbul EMİTT merkezinde açılan fuara Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er, Halk Eğitim Merkez Müdürü Osman Kara ile diğer ilgililer katıldı.
Vali Kolat, burada yaptığı açıklamada, Kırıkkale'nin hızla gelişen ve büyüyen bir Anadolu kenti olduğunu belirterek, fuarın kentlerin tanıtımı için önemli olduğunu kaydetti.
Yayıncı: Emrah Yaşar - KIRIKKALE
Son Dakika › Yerel › Kırıkkale Valisi Kolat, İstanbul'da Düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nı... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.