Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Çernobil Patlaması Sonrası Doğan Etkilerden Zarar Gören 26... - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Çernobil Patlaması Sonrası Doğan Etkilerden Zarar Gören 26...

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Çernobil Patlaması Sonrası Doğan Etkilerden Zarar Gören 26...

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Çernobil patlaması sonrası doğan etkilerden zarar gören 26 yaşındaki Seda Çalık’a sahip çıktı.

09.07.2014 14:51

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Çernobil patlaması sonrası doğan etkilerden zarar gören 26 yaşındaki Seda Çalık'a sahip çıktı.

Başkan Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde tanıştığı ve göreceği rehabilitasyon tedavisi sonrası yürüme umudu olan Seda Çalık'a her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. İftar yemeği sonrası Kesimoğlu'nu makamında ziyaret eden Çalık, Kesimoğlu'na verdiği destekten ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kesimoğlu ise, Seda'nın yürüyebilmesi için elinden gelen desteği vereceğini belirterek, "Seda kızımızın Lüleburgaz'da göreceği rehabilitasyon süreci sonrası yürüme umudu var. Ben de kendisine destek olacağımı belirtmek istiyorum. Bu süreci ben de yakından takip edeceğim. Ayrıca, kızımıza destek olmak ve onu güçlendirmek adına kendisine bir söz verdim. Seda ayağa kalkıp yürüdüğünde ailesi ile birlikte onu Kıbrıs'a tatile gönderme sözü verdim. Ben Seda'ya yürekten inanıyor ve güveniyorum. Bu rehabilitasyon sürecini başarılı bir şekilde tamamlayacağından hiç şüphem yok" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu, Çernobil Patlaması Sonrası Doğan Etkilerden Zarar Gören 26... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement