Kırklareli Fen Lisesi'nde Tablet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Fen Lisesi'nde Tablet Sevinci

Kırklareli Fen Lisesi\'nde Tablet Sevinci

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fatih Projesi kapsamında Kırklareli'de öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

21.02.2013 18:58

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fatih Projesi kapsamında Kırklareli'de öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.

İlk aşamada Kırklareli Fen Lisesi ve Lüleburgaz Atatürk Anadolu liselerinde 9. Sınıf öğrencileri ve öğretmenlerine toplam 240 tablet bilgisayar verildi.

Tablet bilgisayar dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Fen Lisesi Müdürü Selahattin Karanfiler, Fatih Projesi kapsamında 9. Sınıfta bulunan 52 öğrenciye tablet bilgisayar verileceğini söyledi.

Yeryüzünde en hayırlı en kalıcı yatırımların insana ve eğitime yapılan yatırımlar olduğunu belirten Karanfiler;

"Ülkeler geleceğini, medeniyetini eğitimle kurabilirler. Eğitimdeki yeni yapılanmalar, yeni değişimler toplumun geleceğine ait projelerdir. Bu projelerin en önemlilerinden biri Fatih Projesi'dir. Fatih Projesi, bilgi toplumu oluşturmak, eğitimde teknolojiyi yararlı kullanmak, eğitim ve öğretimde fırsat eşitliğini sağlamak ve okullarımızdaki teknolojiyi iyileştirmektir. Fatih projesi kapsamında okulumuz ilimizdeki pilot okullardan biri" dedi.

Konuşmanın ardından, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Fen Lisesi Okul Müdürü Selahattin Karanfiler'in katıldığı program ile Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine 52, öğretmenlere 21 adet tablet bilgisayar dağıtıldı.

Tablet bilgisayarını alan öğrenciler ve öğretmenler merakla tableti incelediler.

21.02.2013 17: 29: 28

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Fen Lisesi'nde Tablet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement