Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Kırklareli Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Katranca Kartalspor, Babaeskispor'dan Burak Çalışkan ile sözleşme imzaladı.

18.02.2015 09:07

Kırklareli Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Katranca Kartalspor, Babaeskispor'dan Burak Çalışkan ile sözleşme imzaladı.

Katranca Kartalspor Yönetim Kurulu Üyesi Efkan Karagöz, Babaeskispor sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Çalışkan ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Yeni transfer ile takımın gücüne güç kattıklarını belirten Karagöz, "Kulüp olarak Burak Çalışkan'ı uzun zamandır takip ediyorduk. Kendisi ile anlaşma sağlayarak kulübümüz bünyesine kattık. Takımımız yeni transfer ile daha da güçlendi. Hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Türk Medeni Kanunu'nun kabulünün 89. yılı

CHP Babaeski Kadın Kolları Başkanı Necmiye Kurtpulat, Türk Medeni Kanunu'nun kadınların eşitlik, adalet ve özgürlük mücadelesine önemli katkı sunduğunu bildirdi.

Kurtpulat, Türk Medeni Kanunu'nun kabulünün 89. yılı dolayısıyla parti binasında düzenlenen basın toplantısında, Medeni Kanunlar'ının, insanların doğumlarından ölümlerine kadar yaşam faaliyetlerini düzenleyen kanunlar olduğunu söyledi.

Sosyal hayatta kişilerin birbirleriyle kurduğu ilişkilerin büyük bir kısmının medeni hukukta yer aldığını belirten Kurtpulat, bir toplumun kişilere verdiği değeri anlamak için Medeni Kanun'a bakmanın yeterli olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement