Kırklareli Valisi Civelek'ten Tredaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Valisi Civelek'ten Tredaş'a Ziyaret

Kırklareli Valisi Civelek\'ten Tredaş\'a Ziyaret

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan’ı ziyaret etti.

19.10.2015 15:44

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan'ı ziyaret etti.

TREDAŞ'ın Tekirdağ'da bulunan Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ziyarete, Vali Civelek'in yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Çetindaş, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Gültekin Hadi ile TREDAŞ İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez ve TREDAŞ Kırklareli İşletme Müdürü Mesut Çamdere de hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında, özellikle Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB) yapılan yeni fabrikalar çerçevesinde artan elektrik ihtiyacı göz önüne alınarak kapasite artırımı ile ilgili enerji yatırımları görüşüldü.

TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Erdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırklareli Valisi Civelek ve beraberindeki heyete TREDAŞ'ın Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki enerji yatırımlarından bahsetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Valisi Civelek'ten Tredaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement