Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can."Kulübümüzün Adını 10 Yıl Aradan Sonra Profesyonel Liglerde... - Son Dakika
Yerel

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can."Kulübümüzün Adını 10 Yıl Aradan Sonra Profesyonel Liglerde...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden, Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, "Kulübümüzün adını 10 yıl aradan sonra profesyonel liglerde duyurduk" dedi.

15.02.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden, Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, "Kulübümüzün adını 10 yıl aradan sonra profesyonel liglerde duyurduk" dedi.

Volkan Can, Kırklarelispor'a vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Can, ziyarette yaptığı konuşmada, hedeflerinin play-off olduğunu söyledi.

Grupta en iyi üç takım arasında olduklarını ifade eden Can, taraftarlarının kendilerine güvenerek destek verdiğini belirtti.

Amatör ligden 2. lige büyük başarılarla geldiklerini anlatan Can, şöyle devam etti:

"Bu yıl biraz acemiliğimiz ve takımımızın 2. lige alışamaması nedeniyle biraz sorun yaşadık. Her şeye rağmen başarımızı sürdürüyoruz. Geçen yıl 3. Ligde 11 maçta 11 galibiyet ile devam ederken, Kırklareli halkı, "acaba olur mu-" diyordu. Fakat artık taraftarın takımla ilgili bir çekincesi yok. Maçlarda destek görmeye başladık. 10 yıl aradan sonra Kırklarelispor'un adını profesyonel liglerde duyurduk. Kırklarelispor olarak bir kademe daha yükselirsek, daha da büyük destekler alacağımıza inanıyorum. Bu hafta kendi evimizde çıkacağımız Denizli Belediyespor karşılaşmasından galip ayrılmak istiyoruz. Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan da takıma her zaman maddi ve manevi destek verdi."

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ise resmi kurumların yanı sıra halkın takıma sahip çıkması gerektiğini bildirdi.

Manevi desteğin yanı sıra maddi desteğe de ihtiyaç duyulduğunu vurulayan Çağlayan, "3 yıl öncesine kadar Kırklarelispor'a manevi yönden bir destek yoktu. Kırklareli'de yeşil-beyaz sevgisi bitmiş durumdaydı. Şimdi herkeste bu sevgi var" dedi.

Can, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a, isminin yazılı olduğu 39 numaralı forma hediye etti.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can.'Kulübümüzün Adını 10 Yıl Aradan Sonra Profesyonel Liglerde... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement