Kırşehirli İş Adamları Yaşam Kalitesi İçin Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Kırşehirli İş Adamları Yaşam Kalitesi İçin Çalışıyor

Kırşehirli İş Adamları Yaşam Kalitesi İçin Çalışıyor

Kırşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (KIRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Şişman, " Amacımız Kırşehir'in ekonomik kalkınmışlık seviyesinin yükselmesi." dedi.

29.02.2016 08:35  Güncelleme: 10:50

Kırşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (KIRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Şişman, düzenlediği basın toplantısında yaşam kalitesinin arttırılması adına çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Şişman yaptığı açıklamada, "Kırşehir'in ekonomik gelişmişliğinin yükselmesi adına çalışmalar yaparak Ahi Kentini, iş adamlarının da katkıları ile beklenenin üstüne çıkarma gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Kırşehir'de bulunan gazetecilerle bir araya gelen KIRSİAD yönetimi, nitelikli hizmet sunma kapasitesinin gelişimi adına iş adamlarının büyük bir paya sahip olduğunu ve Kırşehir'in turizm, ekonomi, tarım alanında bütün potansiyelinin kullanılması için yeni sahaların açılması gerektiğini anlattı.

Dernek Yönetimi adına basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Şişman, "Sizlerle bir arada olmak ve istişarede bulunmak derneğimiz ve Kırşehir'in geleceği adına önemli bizler, ekonomik kalkınmışlık seviyesinin yükselmesi en azından Kırşehir'in ülkemizin ekonomik gelişmişlik seviyesine yakınlaştırılması maksadı ile mevcutta mal ve hizmet üreten işletmelerimizin yapılarını ve pozisyonlarını gözden geçirerek, sürdürülebilir bir kalkınma kurumsallaşan bir işletme ile etkin ve kalıcı istihdamın sağlanabilmesi için projeler üreterek yatırımcıya destek olmak istemekteyiz." diye konuştu.

Hedeflerini mümkün kılabilmek adına paydaşları ile bir araya gelmenin önemini anlatan Şişman, "Genel manada sürdürülebilir ekonomik büyüme, korunan ve yaşatılan doğal ve kültürel bir miras, yaşam kalitesinin arttırılması, nitelikli hizmet, tarımda üretim çeşitliliği, güvenilir gıda arzının temini, girişimciliğin desteklenmesi ve özendirilmesi, ve belki de bizim için en önemlisi üniversite ile sanayicinin iş birliğinin sağlanması hedeflerimiz arasında yer almakta bu manada bütün paydaşlarımız ile görüşerek gerekli olan çalışmaları yapacağız." ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehirli İş Adamları Yaşam Kalitesi İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement