Kitap Festivali'nde Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Kitap Festivali'nde Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor

Kitap Festivali\'nde Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor

Malatya 1.Deniz Kitap Festivali kapsamında yazarlar kitaplarını imzalamayı sürdürürken, bugün de Kahraman Tazeoğlu okurlarıyla buluştu.

23.02.2013 17:57

Malatya 1. Deniz Kitap Festivali kapsamında yazarlar kitaplarını imzalamayı sürdürürken, bugün de Kahraman Tazeoğlu okurlarıyla buluştu. Tazeoğlu, devletin korsan kitap sorununu bir günde halledebileceğini savundu.

Nasuhi Caddesi Büyük Çarşı karşısındaki Deniz Kitapevleri Şubesi'nde kitaplarını imzalayan Kahraman Tazeoğlu, Deniz Kitapevleri yetkililerine teşekkür edip korsan kitaplar konusunda şunları söyledi:

"Arkasında birileri olan yazarları fazla etkilenmiyor ama dişi ve tırnağı ile belli bir yere gelmiş olan bizim gibi yazarlar, korsan kitaplar konusunda oldukça mağdur oluyor. Bu nedenle devletin bir an önce bu işi ciddiye alıp önlem alması lazım, yazarları küstürmemesi lazım. Devlet istese bir günde bu işi halledebilir" ifadelerini kullandı.

İmza almak isteyen gençler uzun kuyruklar oluştururken, Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir, 24 Şubat Pazar günü Sinan Yağmur ve Yılmaz Odabaşı'nın katılımıyla festivalin sona ereceğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Festivali'nde Yazarlar Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement