Kızılay Şube Başkanlığına Sinan Karadağ Seçildi - Son Dakika
Yerel

Kızılay Şube Başkanlığına Sinan Karadağ Seçildi

Kızılay Şube Başkanlığına Sinan Karadağ Seçildi

Türk Kızılay’ı Çatalzeytin Şube Başkanlığına Sinan Karadağ seçildi.

25.02.2016 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk KızılayÇatalzeytin Şube Başkanlığına Sinan Karadağ seçildi.

Esnaf Kredi Kooperatifi toplantı salonunda Emin Türkay Öztürk'ün divan başkanlığı yaptığı kongrede şubeye kayıtlı 59 üyeden 39 üye toplantıya katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Birol Bozkurt açış konuşmasında tekrar aday olmayacağını belirtti. Gösterilen güvene teşekkür eden Bozkurt yeni seçilecek yöneticilere başarılar diledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra kongreye onur konuğu olarak katılan Kaymakam Recep Koşal bir konuşma yaptı. Koşal, "Dernek ve Vakıf işleri hayır işleridir. Manevi tarafı daha ağırdır. Bu coğrafyada Kızılay'ın yaptığı işler ve hizmetler bellidir. Hizmet siz gönüllüler tarafından verilmelidir" dedi.

Yönetim ve denetim raporları okundu aklandı. Eylem planı görüşülüp onaylandıktan sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde Şube Yönetim kurulu başkanlığına Sinan Karadağ, yönetim kurulu üyeliklerine Ali Akçay, Arslan Pehlivan, Muharrem Çelikkol, Recep Korkmaz Özdemir, Yavuz Demirci, Timuçin Bozkurt. Denetçiliklere Onur Aynaoğlu, İlhan Demirci. Genel Kurul Delegeliğine Yavuz Demirci seçildiler. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Şube Başkanlığına Sinan Karadağ Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement