Kızıltepe Belediyesi Alt ve Üst Yapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Belediyesi Alt ve Üst Yapı Çalışmaları

Kızıltepe Belediyesi Alt ve Üst Yapı Çalışmaları

Kızıltepe Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

29.07.2013 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN(AA)- Kızıltepe Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde devem ediyor.

Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Sulhan, Belediye Fen İşleri ve Yapı Denetim Müdürlüğü'ne bağlı belediye teknik personeli ile İpek Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi, TOKİ ve Sanayi Sitesi'nde yoğun bir şekilde çalışan ekipleri ziyaret ederek çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

ı Sulhan ve beraberindeki heyet, kilitli parke döşemesi, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce Bahçelievler, Koçhisar ve Turgut Özal Mahalesi'nde yapılan halkevlerinin inşaat çalışmasını inceledi. Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan Çiftlik Evleri için yeni çekilen 12 bin  metre kanalizasyon hattı  5 bin  metre temiz su hattı çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan  Sulhan, ayrıca Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Kızıltepe genelinde ağaç ve çiçek sulamasının yanında eski Devlet Hastanesi Caddesi'nin orta refüjünde ve Mehmet Sincar ile 8 Mart Kadın Parkı'nda yapılan yapılan çalışmaları da denetledi.

Belediye hizmetlerinde yükselen bir ivmeye sahip olduğunu belirten Sulhan, göreve geldiklerinde öncelikle altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdiğini ifade etti. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Belediyesi Alt ve Üst Yapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement