Kocaçeşmespor'dan Play-off Yolunda Önemli Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Kocaçeşmespor'dan Play-off Yolunda Önemli Galibiyet

Kocaçeşmespor\'dan Play-off Yolunda Önemli Galibiyet

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme play-off maçında deplasmanda Donatımspor ile karşı karşıya gelen Kocaçeşmespor, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı.

06.04.2015 15:04

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme play-off maçında deplasmanda Donatımspor ile karşı karşıya gelen Kocaçeşmespor, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı.

Manisa 8 Eylül Stadyumu'nun da oynanan müsabakada 75. dakikada Gökçe'nin penaltıyı gole çevirmesi sonucu maçtan 1-0 galip ayrılan Kocaçeşmespor, galibiyet sevinci yaşıyor. Maç sonrası açıklama yapan Kocaçeşmespor Teknik direktörü Nurullah Akyıldız, "Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Rakibimiz çok güçlüydü ancak biz de Salihli'nin en iyi ekibiyiz. 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz." dedi. Kocaçeşmespor Kulübü Başkanı Aziz Barak ise "90 dakika boyunca susmayarak bizlere destek olan taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Bizler inandık ve bunu başarabilecek güçte olduğumuzu nihayet bu hafta kanıtladık. İnşallah BAL'a çıkacağız." diye konuştu. Kocaçeşmespor aldığı bu galibiyet sonrası puanını 4'e yükseltirken, Donatımspor 1 puanda kaldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaçeşmespor'dan Play-off Yolunda Önemli Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement