Kocaeli Birlikspor, Galibiyet Serisi Yakaladı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Birlikspor, Galibiyet Serisi Yakaladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, dün deplasmanda Gölbaşıspor'u 1-0 yenerek, üst üste 3. galibiyetini aldı.

15.02.2015 10:36

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, dün deplasmanda Gölbaşıspor'u 1-0 yenerek, üst üste 3. galibiyetini aldı.

Ligin 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Nazilli Belediyespor'u 3-2 mağlup eden Kocaeli temsilcisi, daha sonra sırasıyla yaptığı Bugsaşspor ve Gölbaşıspor maçlarını kazandı.

Kulübün internet sitesinde açıklamalarına yer verilen Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, son dakikalarda buldukları golle maçı kazanmalarının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Teknik Direktörü İsmail Ertekin'in son 30 dakika içinde yaptığı taktiksel değişikliklerle takımın oyunsal anlamda üstünlüğünü ortaya koyduğunu ifade eden Kandemir, elde edilen sonuçla galibiyet serisi yakalama hedefini gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kandemir, gelecek 3 maçın takım için çok önemli olduğunu dile getirerek, "Bundan sonraki 3 maçı da kazanırsak takımımız ligde layık olduğu yere gelecektir" değerlendirmesinde bulundu.

"Hava ve saha şartları futbola elverişli değildi"

Teknik Direktörü İsmail Ertekin de golü son dakikalarda bulmalarının kendileri açısından biraz sıkıntılı olduğunu vurguladı.

Hava ve saha şartlarının futbol oynamaya elverişli olmadığını belirten Ertekin, rakipleri karşısında çok iyi bir performans ortaya koyamadıklarını kaydetti.

Ertekin, karşılaşmada takımın bütünlüğünü koruduklarını dile getirerek, "Bulduğumuz fırsatları gole çeviremedik ama son dakikadaki pozisyon bize galibiyeti getirdi. Çok mutluyuz, inşallah çarşamba günkü maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Birlikspor, Galibiyet Serisi Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement