Kocaeli Valiliği yaptığı duyuru ile kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak para isteyen kişilere karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.
Kocaeli Valiliği, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar konusunda vatandaşları uyardı. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son zamanlarda ilimizde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverler telefonla aranarak; Valiliğimiz, İl Valimiz, Vali Yardımcılarımız ile Müdürlerimizin adı ve unvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır."
"Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin yerine getirilmemesi, Valiliğimiz ile ilgisi bulunmayan talep sahipleri hakkında adli ve idari yollardan yasal işlem başlatılmak üzere, en kısa sürede Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunulması, güvenlik birimlerimize veya Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur." - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Kocaeli Valiliği'nden Dolandırıcı Uyarısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?