Kocasinan'dan Mahzemin'e 2 Muhtar Evi - Son Dakika
Yerel

Kocasinan'dan Mahzemin'e 2 Muhtar Evi

Kocasinan\'dan Mahzemin\'e 2 Muhtar Evi

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yapılan hizmetleri vatandaşın beğeniyle kullanarak hayırla anıp dua etmesinin kendileri için en güzel ödül olduğunu söyledi.29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası Mahzemin Belediyesi'nin kaldırıldığını...

05.04.2012 16:09

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yapılan hizmetleri vatandaşın beğeniyle kullanarak hayırla anıp dua etmesinin kendileri için en güzel ödül olduğunu söyledi.

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası Mahzemin Belediyesi'nin kaldırıldığını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, "Mahzemin, Büyükşehir Hinterlant Kanunuyla beraber Kocasinan Belediyesi'ne bağlandı. Biz de elimizden geldiği kadar burada muhtarlarımızla görüşerek, sizlere danışarak sizlerle dayanışarak burada işleri kolaylaştırmak istiyoruz. Bu vesileyle de geldik. 2 Muhtarlık binası, toplantı ve çay odası, düğün salonu yapıldı, Evliya Yeri çevre düzenlemesi tamamlandı, anayol bitirildi. Hayırlı olsun, ağız tadıyla kullanın. Bu binalar sizlere hizmet ederse, sizler de memnun olursanız bu bizim de memnuniyetimiz olur " dedi.

Mahzemin'de vatandaşla birlikte yemek yiyip çay içerek sohbet eden Başkan Bekir Yıldız, Mahzemin, Ebiç, Yemliha, Kuşçu, Yazır, Hasanarpa, Boyacı, Akin, Horsana Mahalleleri'nin 1071 Malazgirt Savaşı'nı Alparslan kazandıktan sonra Türklerin Anadolu'ya yerleşmesi sonrasında kurulan yerleşim yerleri olduğunun altını çizerek " Bunlar yeni yerleşim yeri değil. Bir mahalleden çok daha öte yerler" diyerek tarihi bilgiler aktardı.

Mahalle Muhtarları Suat Çetin ve Halil Altungeyik yaptıkları teşekkür konuşmasında "Bekir Başkanımızın çalışmalarından gurur duyuyoruz. Bize 2 muhtar binası yaptı. Vatandaşın dinlenmesi için tesis yaptı. Düğün salonumuz çok güzel oldu. Evliyalar çevresi düzenlendi. Anayola giden yolumuz çevre yol gibi oldu. Allah razı olsun. Mahallemizde fırın da olursa inşallah çok memnun olacağız" şeklinde görüşlerini ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan'dan Mahzemin'e 2 Muhtar Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement