Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kırklareli'de bulunan öğrencilere akran zorbalığı ve siber zorbalık konularında bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.
2013-2014 yılı eğitim ve öğretim dönemi içerisinde, öğrencilerin eğitimlerini sağlıklı ortamlarda sürdürebilmeleri, suç ve suçun etkilerinden korunmaları için, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan "Akran ve Siber Zorbalık" konulu bilgilendirme seminerleri kapsamında Kofçaz ilçesindeki ortaokul öğrencileri bilgilendirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 6., 7. Sınıf öğrencilerine internette karşılaşabilecekleri durumlarda ve yaşıtlarından görecekleri zorbalık konularında yapmaları gerekenler anlatıldı. - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Kofçazlı Öğrencilere Siber Zorbalık Anlatıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?