Kömürspor'da İç Transferler Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Kömürspor'da İç Transferler Çalışmaları Başladı

Kömürspor\'da İç Transferler Çalışmaları Başladı

Spor Toto 3. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarına başladı.

17.06.2014 17:58

Spor Toto 3. Lig takımlarından Zonguldak Kömürspor, transfer çalışmalarına başladı.

Önceliği iç transfere veren Lacivert-Kırmızılı yönetim, mevcut kadrodaki Eren Üntürk ve Serkan Küçük'ten sonra Burak Et'le de anlaşmaya vardı.

Transfer çalışmalarını değerlendiren Zonguldak Kömürspor'un Başkanı Süleyman Caner, "Bugün iç transfer çalışmaları konusunda çalışmalar başlamıştır. Eren ve Serkan kardeşlerimiz dün görüşmeler yaptılar hocamızla ve genel kaptan nezaretinde. Bugünde aramıza Burak kardeşimiz katıldı. Burak'ta sevdiğimiz çok değerli bir futbolcu kardeşimiz. O takımla beraber, bizle beraber kalmayı tercih etti. Gönlümüzden geçende buydu. Böyle olmasına sevindik. İnşallah bu şampiyon kadrosunu bu elemanlarıyla beraber gene bu senede Allah bize şampiyonluğu nasip eder. Takımı ikinci lige çıkartırız. Çok memnunuz, mutluyuz. İnşallah devamı gelir. Zonguldakspor camiamıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Zonguldak Kömürspor'da 6. Senesini dolduran ve bu senede yine Kömürspor ile anlaşan Burak Et ise "Çok mutluyum tekrar Zonguldakspor'da kaldığım için. İnşallah bu sene ikinci şampiyonluğu yaşarız. İç transferde gene 8-9 kişi anlaşacak diye duyduk, galiba büyük ihtimalle de öyle olacak. Kemik kadroyu koruyoruz. Allah izin verirse bu senede 3. Lig'de şampiyonluğu yaşayıp 2. Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zonguldak Kömürspor ile yeniden anlaşan Burak Et, Eren Üntürk ve Serkan Küçük imza atarak anlaşma sağladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kömürspor'da İç Transferler Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement