Konakkuran Belediye Başkanı İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Konakkuran Belediye Başkanı İftar Yemeği Verdi

Konakkuran Belediye Başkanı İftar Yemeği Verdi

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran Belde Belediye Başkanı Bülent Ateş, beldede görev yapan kamu personellerine iftar yemeği verdi.

11.06.2016 12:54

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran Belde Belediye Başkanı Bülent Ateş, beldede görev yapan kamu personellerine iftar yemeği verdi.

Bir otelde düzenlenen, iftar yemeğine Konakkuran beldesinde görev yapan öğretmenler, sağlık çalışanları ve belediye encümenleri katıldı. Konakkuran Belediye Başkanı Bülent Ateş "Vermiş olduğumuz yemek ve iftar bu yıl ilk oldu. Bundan sora ki senelerde elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her yıl yapmayı planlıyoruz. Bunu beldede geleneksel hale getirmek istiyoruz. Davetimize icabet eden beldemizde görev yapan kamu personelleri ve katılımcılar bizlere onur yaşattılar. Ramazan ayının güzelliklerini bizde Konakkuran'da yaşamanın huzuru içerisindeyiz. Beldemizde görev yapan fedakar öğretmenlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza minnet borcumuz var. Birlik beraberliğin doruğa çıktığı bu mübarek ayda, beldemizde fedakarca çalışan kamu personellerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konakkuran Belediye Başkanı İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement