Konya'dan Gazze'ye Yardım - Son Dakika
Yerel

Konya'dan Gazze'ye Yardım

Konya\'dan Gazze\'ye Yardım

Konya Müftüsü Akpınar: "Kampanya kapsamında gönderilen SMS’ler hariç 1 milyon 849 bin 968 lira 10 kuruş yardım toplanmış ve ilgili hesabına yatırılmıştır"

25.09.2014 20:47

Konya'da, Filistin halkının acılarını paylaşmak amacıyla başlatılan " Gazze'ye Yardım Kampanyası" kapsamında yaklaşık 2 milyon lira toplandı.

Konya Müftüsü Ali Akpınar, yaptığı açıklamada, 31 ilçe müftüsü ile kampanyaya ilişkin toplantı yaptıklarını, halkın yardım organizasyonuna katılımını sağladıklarını ifade etti.

Kampanya çerçevesinde, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarına yazı ve afişler gönderildiğini belirten Akpınar, şunları kaydetti:

"Hem kendi personelimiz hem de halkımızın bilgilendirilmesi için afişler personelin ve halkın görebileceği yerlere asılarak ve kampanya ile ilgili web sayfasında link verilerek kampanyaya katılım sağlanmıştır. Kampanya kapsamında gönderilen SMS'ler hariç 1 milyon 849 bin 968 lira 10 kuruş yardım toplanmış ve ilgili hesabına yatırılmıştır. Kampanya 5 Eylül 2014 tarihinde saat 17.00 itibari ile sonlandırılmış olup, ilgili hesaplar kapatılmıştır. Bu kampanyaya destek veren resmi kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, yerel ve ulusal medya çalışanlarının tümüne ve Konya da yaşayan tüm halkımıza şükranlarımızı sunarız." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'dan Gazze'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement