Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, bir arada yaşama iksirini altın tepsiyle sunan peygamberimizin bugünlerde her zamandan daha fazla anlaşılması ihtiyacının açıkça görüldüğünü bildirdi.
Doğan, mesajında, medeniyetin temelini insanın oluşturduğunu, alemlerin yaradılış sebebi ve rahmeti olan peygamberimizin şüphesiz insanların en güzeli olduğunu belirtti.
Hz. Muhammed'in güzel ahlakın sembolü olduğunu vurgulayan Doğan, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Her vesileyle güzel ahlakını hatırlayıp, yaşamak; içinde bulunduğumuz binlerce günlük sorunun da ilacıdır. Bir arada yaşamamızın iksirini bize adeta altın tepsiyle sunan efendimizi, bugün her zamandan daha fazla anlamaya ihtiyacımız olduğunu açıkça görüyoruz. Konyalı hemşehrilerimin 'kamil insan olmak' yolunda, bu güzel haftayı dikkatlice yaşamalarını diliyor, herkesin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum." - KONYA
Son Dakika › Yerel › Konya Valisi Doğan Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.