Konyalı Kızakçılar Türkiye Şampiyonası İçin Erzurum'a Gitti - Son Dakika
Yerel

Konyalı Kızakçılar Türkiye Şampiyonası İçin Erzurum'a Gitti

Türkiye Kızak Federasyonu 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan "Kulüplerarası ve Ferdi Kızak Türkiye Şampiyonası" 4 6 Ekim tarihleri arasında Erzurum Türk Telekom Atlama Kulesi asfaltında yapılacak.

04.10.2013 16:53

Türkiye Kızak Federasyonu 2013 yılı faaliyet takviminde yer alan "Kulüplerarası ve Ferdi Kızak Türkiye Şampiyonası" 4- 6 Ekim tarihleri arasında Erzurum Türk Telekom Atlama Kulesi asfaltında yapılacak.

Söz konusu turnuvaya Konya'nın yeni kurulan kızak takımı da Yıldızlar kategorisinde 6 sporcu ile ilk defa katılacak. Hisar Gençlik ve Spor Kulübü olarak kurulan Doğanhisar'da çalışmalarını sürdüren takımın sporcuları ve antrenörleri Erzurum yolculuğu öncesi Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz'ü makamında ziyaret ederek yapılacak olan turnuva hakkında bilgi verdi.

Sporcularla tanışan Ersöz; Yeni kurulan kızak takımının ilk sporcuları olarak hepiniz ayrı ayrı değerlisiniz iklim şartlarından dolayı bu sporu Konya'da yapmak zor olsada bunu seçmeniz çok güzel şampiyonadan iyi derecelerle döneceğinizi umut ediyorum ve hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum' dedi.

Daha sonra İl Müdürümüz Ömer Ersöz ile hatıra fotoğrafı çektiren kızak takımı Erzurum'a hareket etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyalı Kızakçılar Türkiye Şampiyonası İçin Erzurum'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement