Konyaspor Teknik Direktörü Özdemir: "Eleştiri Mutlaka Olacaktır. Olgunlukla Karşılıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Konyaspor Teknik Direktörü Özdemir: "Eleştiri Mutlaka Olacaktır. Olgunlukla Karşılıyoruz"

Bank Asya 1.Lig takımlarından Konyaspor Kulübü Teknik Direktörü Osman Özdemir, eleştirilerin mutlaka olacağını, olgunlukla karşıladıklarını belirtti.

26.01.2012 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor Kulübü Teknik Direktörü Osman Özdemir, eleştirilerin mutlaka olacağını, olgunlukla karşıladıklarını belirtti.

Konyaspor'un mücadele verdiği tüm liglerde her zaman iddialı olduğunu ifade eden Özdemir, sezon sonuna kadar Süper Lig mücadelesi içerisinde olacaklarını bildirdi.

Kaybettikleri maçların büyük bir bölümünde üstün oynadıklarını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:

"Oyuncularımın sezon başından bu yana göstermiş oldukları performans takdire şayan. Son haftalarda kısa sürelerde gelen goller sezon başından bu yana devam eden savunma anlayışımızın kalitesini bir anda ortadan kaldırdı. Ama futbolun içerisinde bunlar var. Oyuncuların performanslarının artması için her zaman onların yanında durmasını bilmeliyiz. Onları eleştirirken biraz dikkatli olmalıyız. Eleştiri mutlaka olacaktır. Olgunlukla karşılıyoruz."

Özdemir, bu sezon ilk 6 takımın içerisinde olabilmek için çalıştıklarını, daha önlerinde 16 maç olduğunu aktardı.

Hafta sonu oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdemir, eşit puana sahip iki takımın mücadelesinin olacağını, Kayseri Erciyespor maçıyla tekrar yükselişe geçeceklerini dile getirdi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konyaspor Teknik Direktörü Özdemir: 'Eleştiri Mutlaka Olacaktır. Olgunlukla Karşılıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement