Körfez'de Kurbanlık Satış Alanları Noter Huzurunda Belirlenecek - Son Dakika
Yerel

Körfez'de Kurbanlık Satış Alanları Noter Huzurunda Belirlenecek

Körfez Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde oluşturduğu kurbanlık satış bölgesindeki satıcıların bulunduğu alanları noter huzurunda yapılacak çekilişle belirleyecek.

12.09.2013 17:10

Körfez Belediyesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde oluşturduğu kurbanlık satış bölgesindeki satıcıların bulunduğu alanları noter huzurunda yapılacak çeklişle belirleyecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, kurbanlık satışları için 145 parsel oluşturulurken, kurbanlık getiren vatandaşların ihtiyaçlarını giderebileceği otopark, 2 tuvalet, mescit ve 2 çay salonunun yapıldığı bildirildi.

Elektrik ve su tesisatı da döşenen kurbanlık satış yerleri, 24 Eylül Salı günü saat 10.00'da Körfez Yarımca Kültür Merkezi'nde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile sahiplerine teslim edilecek. Kurban satış alanına ayrıca kesimhane ve kantarda kurulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, bayram nedeniyle il dışından çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvan geleceğini belirterek, her türlü tedbirin alındığını, sağlık kontrolünden geçilmeyen hiçbir hayvanın satışına izin verilmeyeceğini söyledi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Körfez'de Kurbanlık Satış Alanları Noter Huzurunda Belirlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement