Korgan Gönül Elçilerinden Ailelere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Korgan Gönül Elçilerinden Ailelere Ziyaret

Korgan Gönül Elçilerinden Ailelere Ziyaret

Ordu'nun Korgan ilçesinde "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında, gönül elçileri tarafından ailelere ziyaretler gerçekleştirildi.

08.06.2013 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Korgan ilçesinde "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında, gönül elçileri tarafından ailelere ziyaretler gerçekleştirildi.

Korgan ilçesinde Kaymakam Erkan Kaçmaz'ın eşi Hakime Özgül Kaçmaz himayelerinde yürütülen, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında "Gönülden Gönüle" sloganıyla çalışmalarına başladı ve projede bakıma, yardıma daha da önemlisi, ellerinden tutacak bir insana ihtiyacı olan yaşlı insanlara öncelik verilmesi amacıyla, Tepealan, Çiftlik, Çayırkent ve Çamlı beldelerinde belirlenen ailelere ziyaretler yapıldı. Gönül elçileri kendi aralarında gruplar oluşturarak bu bölgelerdeki aileleri ziyaret edip, onlarla birlikte ve beraber olduklarını göstermek amacıyla ailelerin evlerinde kendileriyle sohbet yaptılar. Bu ziyaretlere Kaymakam Erkan Kaçmaz, Hakime Özgül Yılmaz, Kaçmaz, Çayırkent Belediye Başkanı Muzaffer Çakmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, Müftü Muhittin Oral, İmam hatip, muhtarlar ve gönül elçileri öğretmenler katıldı.

Gönül elçileri proje koordinatörü Hakime Özgül Yılmaz Kaçmaz yaptığı açıklamada, "Nihayet alt yapısını kurmaya çalıştığımız sağlam temeller üzerine oturtmak istediğimiz projemizde, hazırlık aşamasını atlatmış bulunmaktayız. Bu ziyaretlerle de ilk çalışmalarımıza başladık. Ailelerimizle tanışıp, onlarla bir bütün olabilme adına adımlar attık. Bu projeyle beraber inşallah amacımıza ulaşırız. Bu projede bizimle beraber olan tüm gönül elçileri arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korgan Gönül Elçilerinden Ailelere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement