Korkuteli'nde Ramazan Ayı Öncesi Gıda Denetimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Ramazan Ayı Öncesi Gıda Denetimleri Devam Ediyor

Korkuteli\'nde Ramazan Ayı Öncesi Gıda Denetimleri Devam Ediyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde fırın ve lokum imalatı yapan işyerlerinde denetim gerçekleştirildi.

24.06.2014 10:59

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde fırın ve lokum imalatı yapan işyerlerinde denetim gerçekleştirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü gıda denetim ekibi ilçede faaliyet gösteren fırınlar ile lokum imalatı yapan işyerlerini kontrol etti. Ziraat mühendisleri Rafet Çoban ve Arzu Arşin tarafından denetlenen işyerlerinde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağırıcı Armut, "İlçemizde faaliyet gösteren lokum imalatı yapanlar işyerleri ile fırınlar gıda denetim ekibimiz tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. Vatandaşın ekmeğini daha sağlıklı ve hijyenik ortamlardan alması için birtakım tedbirler alıyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız tarafında yapılan düzenleme ile birlikte ekmeğin içinde maya, un, su ve az miktarda tuz bulunacağı için fırınlarımız bu noktada denetime tabi tutulmaktadır. Yapılan tüm denetim ve düzenlemeler bütün toplumun ve hepimizin sağlığı için gereklidir" dedi.

Denetim ekiplerinin uyarılara rağmen kurallara uymayan 2 işletmeye para cezası kesildiğini ifade eden Armut, bir lokum imalathanesine ise kurallara uyduğu için teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Ramazan Ayı Öncesi Gıda Denetimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement