Köşe Yazarlarından Başkan Tahmazoğlu'na Övgü - Son Dakika
Yerel

Köşe Yazarlarından Başkan Tahmazoğlu'na Övgü

Köşe Yazarlarından Başkan Tahmazoğlu\'na Övgü

Şahinbey Belediyesi tarafından tarihi dokunun günümüze kazandırılması adına yapılan sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları ile kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarını gezen ulusal gazete köşe yazarları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun şehir adına önemli çalışmalar yaptığını gördüklerini söyledi.

07.02.2014 15:03

Şahinbey Belediyesi tarafından tarihi dokunun günümüze kazandırılması adına yapılan sokak sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmaları ile kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarını gezen ulusal gazete köşe yazarları, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun şehir adına önemli çalışmalar yaptığını gördüklerini söyledi.

ŞAHİNBEY'DE YAPILAN ÇALIŞMALARDAN ÇOK ETKİLENDİK

Yapılan çalışmalarla şehrin çehresinin değiştiğini ifade eden Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Hakan Güldağ, "Tarihi dokunun günümüze kazandırılması adına yapılan bu çalışmalar arkadaşlarımızı ve beni çok etkiledi. Restorasyon çalışması çok temiz bir şekilde yapılmış olup, örnek bir çalışmadır. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu tebrik ediyoruz" dedi.

ŞAHİNBEY KÜLTÜREL DEĞİŞİMİ ÇOK İYİ SAĞLAMIŞTIR

Sokak sağlıklaştırmanın güzel bir çalışma olduğunu kaydeden Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Vahap Munyar, "Kentsel dönüşüm alanında önemli bir çalışma yapan Şahinbey Belediyesi, yaptığı sokak sağlıklaştırma çalışması ile kültürel değişimin de olabileceğini ortaya koymuştur. Sosyal konutlar konusunda da çok önemli adımlar atılmış olan Başkanımız değişik bölgelerde 38 bin TL ve 60 bin TL'ye vatandaşları ev sahibi yapmıştır. Başkanımızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" diye konuştu.

YEŞİLVADİ TAMAMLANDIĞINDA MÜKEMMEL BİR PARK OLACAK

Şahinbey Belediyesi'nin büyük projelere imza attığını gördüklerini belirten Türkiye Gazetesi Ekonomi Yazarı Metin Er Sezer ise, "Türkiye'nin en büyük parkı olacak olan Yeşilvadi Parkı'nı gezdik. Tamamlandığında mükemmel bir yer olacaktır. Bu şehirlerin artık olmazsa olmazı vazgeçilmez ihtiyaçlarından birisi de eski tarihi eserlerin tekrar Gaziantep'e kazandırılmasıdır. Buda Gaziantep için büyük bir avantaj çünkü Türkiye'de artık turizme çok önem veriliyor ve büyük bir potansiyel olmasına rağmen bu harekete geçirilememiş ve bundan sonra bu potansiyelle harekete geçirilecektir. Hem şehrin tanıtımı bakımından önemli bir aktivite hem de şehrin estetiğini, güzelliğini tarihi zenginliğini ortaya çıkarması bakımından çok iyi. İnsanlar artık kum deniz ve güneş için seyahat etmiyorlar. Tarihi kültürü ondan sonra sosyal yapıyı solumak içinde seyahat ediyorlar. Gaziantep'in tarihi zenginlikleri çok fazla buda çok önemli bir artıdır. Ben yazılarımda hep bahsederdim Gaziantep sanayileşme bakımından, zenginlik bakımından Türkiye'nin sayılı şehirlerinden birisi ama gecekondulaşma bakımından da birinci veya ikinci şehri diye söylerdim. Bu tezadın da yapılan çalışmalarla yavaş yavaş ortadan kaldırıldığını görüyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köşe Yazarlarından Başkan Tahmazoğlu'na Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement