Kozan Kaymakamı Sevgili, Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Ören'i Kabul Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kozan Kaymakamı Sevgili, Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Ören'i Kabul Etti

19.01.2013 15:39

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili'nin Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Büşra Ören'i kabul ettiği bildirildi.

Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili'nin Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Büşra Ören'i kabul ettiği bildirildi.

Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı'na adaylığını açıklayan öğrencileri Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Büşra Ören, Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili'yi makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Sevgili, Ören'e çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Ören ise tamamlamak üzere olduğu "Kozanlı Meddahlar" ve diğer projeleri hakkında Kaymakam Sevgili'ye bilgi verdi ve okuluna davet etti.

Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ile Yusuf Baysal Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Oğuz Şengel'de bulundu.

Muhabir: Volkan Varan

Yayıncı: Volkan Kaşik - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan Kaymakamı Sevgili, Adana Öğrenci Meclisi Başkanı Ören'i Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement