Kozcağız'da 105 Kişi Kalp Taramasından Geçti - Son Dakika
Yerel

Kozcağız'da 105 Kişi Kalp Taramasından Geçti

Kozcağız\'da 105 Kişi Kalp Taramasından Geçti

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği ve Kozcağız Belediyesi işbirliği ile devam eden "Kardiyoloji Günleri" kapsamında Kozcağız'da 105 kişi kalp taramasından geçirildi.

12.07.2013 13:10

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği ve Kozcağız Belediyesi işbirliği ile devam eden "Kardiyoloji Günleri" kapsamında Kozcağız'da 105 kişi kalp taramasından geçirildi.

Kalp sağlığının önemine dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Bartın Kamu Hastaneleri Birliği ve Kozcağız Belediyesi İşbirliği ile Belediye hizmet binasında yapılan kalp sağlığı taraması etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kozcağız belediye hizmet binasında dün ikincisi yapılan etkinlikte 105 vatandaş muayeneden geçirildi. Yapılan uygulamadan oldukça memnun olan vatandaşlardan kalp sorunu olanlar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman yaptığı açıklamda; "Belediye olarak Kamu Hastaneleri Birliği ile başlatmış olduğumuz çalışma kapsamında haftada bir gün (Perşembe Günleri) halkımıza belirli branşlarda doktorlar getirerek belediye hizmet binamızda muayene imkanı sağlama çabasındayız. Kardiyoloji ile başlatılan ve ilerleyen haftalarda halkımızın talebi doğrultusunda farklı branşlarda doktorlarımız belediye hizmet binamızda muayene hizmeti verecek. Kozcağız Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz bu hizmet etkinliğimize tüm halkımızın duyarlı davranarak, sağlığına gereken önemi göstermeleri en büyük temennimizdir. Ayrıca gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlik için başta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Osman Açıkgöz'e, Kardiyoloji Uzman Doktorumuz Abdurrahman Arslan'a, Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Verimlilik Birimi Çalışanları Hacer Baydemir ve Turgay Bağbaşı'ya, Hemşirelerimize, halkımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Kozcağızlılar adına teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız'da 105 Kişi Kalp Taramasından Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement