Kozcağız'da Kadınlar Günü Coşku ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kozcağız'da Kadınlar Günü Coşku ile Kutlandı

Kozcağız\'da Kadınlar Günü Coşku ile Kutlandı

Kozcağız Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı.

09.03.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozcağız Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı.

Kozcağız'da yeni Terminal Salonunda düzenlenen etkinliğe Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, belediye meclis üyeleri, Kozcağız Kadın Kolları Teşkilatı, AK Parti Kozcağız Belde Teşkilatı üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda kadınlar kurslarda yaptıkları el emeği göz nuru eserlerini sergilediler. Kozcağız İlkokulu öğrencilerinin yaptığı mehter gösterisi büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Mustafa Karaman kadınlara karanfil dağıttı. Yerel sanatçılar Hasan Akalın ve Sevgi Gebeş Aymergen'in söylediği şarkılar eşliğinde kadınlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

"KADINLAR BAŞTACIMIZDIR"

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak, "Her sene düzenlemiş olduğumuz 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği için bugün burada bulunuyoruz. Bu güzel ve anlamlı günde sizlerle bir arada olmaktan, bu güzel gününüzü paylaşmaktan son derece onur duyuyorum. Bu güzel günde uzaktan yakından katılım sağlayan tüm hemşerilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler belediye olarak kadınlarımıza her alanda destek olmaya çalışıyoruz. El sanatları kursları gibi birçok alanda kadınlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Kadınlar bizim baş tacımızdır" dedi.

Karaman, devam eden kanalizasyon çalışmaları için gösterdikleri sabırdan dolayı da kadınlara teşekkür etti.

Başkan Karaman, Kozcağız'da çoğu illerde, İlçelerde bile olmayan kanalizasyon ve arıtma tesisi çalışmalarının devam ettiğini, son aşamaya gelindiğini belirtti. Alt yapı çalışmaları sonrası Kozcağız için büyük üst yapı projesinin hazırlandığını hatırlatan Başkan Karaman, Kozcağız'da büyük bir değişim olacağını ana cadde ve ara caddelerin yeniden dizayn edilerek halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Başkan Karaman'ın konuşması salonu dolduran kadınlar tarafından büyük alkış aldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız'da Kadınlar Günü Coşku ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement