Kto Başkanı Öztürk, Sü Rektörü Gökbel'i Ziyaret Etti. - Son Dakika
Yerel

Kto Başkanı Öztürk, Sü Rektörü Gökbel'i Ziyaret Etti.

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof.Dr.Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

03.01.2012 16:20

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

SÜ'nün Konya açısından önemli bir değer olduğunu belirten Öztürk, üniversitelerin şehirlerin ekonomik olarak önemli bir lokomotifi olduğunu belirtti.

Şehirlerin ve üniversitelerin birbirlerini tamamlar nitelikte olması gerektiğini anlatan Öztürk, "SÜ'de Konya için bir marka değeridir ve bizim için bu üniversitenin ayrı bir değeri ve önemi vardır. Burada yetişen öğrenci ve akademisyenlerin şehir için önemli bir sinerji oluşturduğunu düşünüyorum. Böyle bir üniversitenin rektörü olmak güzel ve bir o kadar da zorludur. Ancak bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinizden hiç kuşku duymuyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Gökbel ise SÜ'nün öğrenci sayısı açısından Türkiye'nin önemli eğitim kurumları arasında yer aldığını söyledi.

Üniversitenin herkesin olduğunu anlatan Gökbel, "Ben sadece bir temsilcisiyim. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayan bir anlayışla elimizden gelenin en iyisini yaparak Selçuk Üniversitesini daha da ileriye götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kto Başkanı Öztürk, Sü Rektörü Gökbel'i Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement