Kto'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kto'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Kto\'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

23.11.2012 15:37

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Mehmetbeyoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Her insanın yaşamında silinmez izler bırakan, her çocuğun kendi yolunu bulmasında ona rehberlik eden öğretmenlerimizin; heyecan duyarak, inanarak, severek, fedakarlık göstererek sürdürdükleri bu değerli görevlerinin yeri ve önemi çok büyüktür.

Öğretmenlerimize minnet ve şükran borçluyuz.

En önemli zenginliğimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızı çağın gerektirdiği her türlü bilgi, donanım ve beceriyle zenginleştirerek; yaratıcı, üretken, bilgiyi hayatının içinde kullanabilen nesiller olarak yetiştirme hedefimizin en önemli unsuru öğretmenlerimizdir.

İşte, Öğretmenler Günü, bu fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür.

Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerinizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. 'Başöğretmen' unvanını hayatı boyunca büyük bir onurla taşıyan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm değerli öğretmenlerimizi de rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

(SK)

23.11.2012 15: 06: 15

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kto'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement