Ktü'de Serdar Tuncer Üniversite Öğrencileri ile Kutlu Doğum Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ktü'de Serdar Tuncer Üniversite Öğrencileri ile Kutlu Doğum Etkinliğinde Buluştu

Ktü\'de Serdar Tuncer Üniversite Öğrencileri ile Kutlu Doğum Etkinliğinde Buluştu

Yurt-Kur Trabzon Bölge Müdürlüğü, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda düzenlenen programların finalini sanatçı ve televizyon programcısı Serdar Tuncer ile gerçekleştirdi.

30.04.2014 11:34

Yurt-Kur Trabzon Bölge Müdürlüğü, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında, Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda düzenlenen programların finalini sanatçı ve televizyon programcısı Serdar Tuncer ile gerçekleştirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Trabzon-Nizamiye, Akçaabat-Fatih, Doğu Karadeniz, Yomra-Kanuni, Sürmene ve Of yurtlarında kalan binin üzerinde öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Kredi Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Adnan İpekdal açılış konuşması ile devam etti. Bölge Müdürü İpekdal, yaptığı konuşmada "Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) olarak öğrencilerimizi kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya çalışıyoruz. Yurtlarımız bünyesinde yapılan liderlik eğitimleri, kariyer sohbetleri ve farkındalık seminerleri ile Ebru, Hat, Osmanlıca ve Kuran-ı Kerim kurslarına öğrencilerimizin gösterdiği ilgi bizi mutlu etmektedir" dedi.

Sanatçı Serdar Tuncer hem esprili hem de duygusal sunumunun yanı sıra anlattığı kıssa ve hikayeler ile üniversite öğrencilerinin beğenisini kazandı. Tuncer, Hazret-i Peygamber'in "İnsanların en cimrisi, yanında benim adım anılıp da bana salavat getirmeyendir." Hadis-i şerifini hatırlatarak, O'nun adı geçen her yerde öğrencilerden salat ve selam getirmelerini istedi. Serdar Tuncer, Kanuni Sultan Süleyman'dan Şeyh Galib'e; Yaman Dede'den Necip Fazıl'a kadar Türk edebiyatının en önemli şairlerinin Hazret-i Peygamber'e duydukları derin muhabbet ve saygıyı anlatan Naat-ı şerifleri eşsiz yorumu ile seslendirdi.

Programın sonunda, Bölge Müdürü Adnan İpekdal, Serdar Tuncer ve ekibine teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ktü'de Serdar Tuncer Üniversite Öğrencileri ile Kutlu Doğum Etkinliğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement