Ktü Rektörü Süleyman Baykal'dan Tgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ktü Rektörü Süleyman Baykal'dan Tgc'ye Ziyaret

Ktü Rektörü Süleyman Baykal\'dan Tgc\'ye Ziyaret

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

02.06.2016 14:28

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Beraberindeki rektör yardımcıları Necati Tüysüz ve Prof. Dr. Hikmet Öksüz ile birlikte yaptığı ziyarette konuşan Baykal "En önemli projemiz çocuk hastanesi, ihalesi yapıldı, bölge için önemli. Ayrıca Teknokent'in yanında TOBB tarafından İnovasyon merkezi yapılıyor. Yeni bir kültür merkezi için çalışma yapıyoruz. 1500 araçlık bir otoparkı da hizmete sokacağız. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi hastanesi yeni ek binasını elden geçiriyoruz" dedi.

Baykal, KTÜ'nün bölünerek 2.üniversitenin kurulmasına ilişkin soruya ise "O siyasetçilerimizin tasarrufudur, saygı duyuyoruz" demekle yetindi.

Yeniden rektör adayı olduklarını, şu an itibariyle iki adayın bulunduğunu ancak rektörlük seçiminde 6 adayın yarışmasının zorunlu olduğunu söyleyen Baykal, ziyaretin anısına Cemiyet Başkanı Yusuf Turgut'a KTÜ amblemli fincan hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ktü Rektörü Süleyman Baykal'dan Tgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement