Kuaförlerin "Kurban Bayramı" Mesaisi Yoğun Başladı - Son Dakika
Yerel

Kuaförlerin "Kurban Bayramı" Mesaisi Yoğun Başladı

Kuaförlerin "Kurban Bayramı" Mesaisi Yoğun Başladı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Daday da ki erkek ve bayan kuaförlerinde yoğun bir bayram mesaisinin başladığı belirtildi.

23.09.2015 11:25

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Daday da ki erkek ve bayan kuaförlerinde yoğun bir bayram mesaisinin başladığı belirtildi.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde bulunan kuaförler sabah erken başladıkları bayram mesaisine gece yarılarına hatta sabahlara kadar devam etti. Müşterilere yetişmekte güçlük çektiklerini ifade eden kuaförler, yoğun mesailerinin arife gününün gecesine kadar devam edecek. Bir çok müşterilerin telefon ile randevu aldıktan sonra dükkanlarına geldiğini belirten kuaförler, müşterilerin genelde saç sakal tıraşı olduklarını söylediler. Tıraş olmaya gelenler arasında yetişkinlerin fazla olduğunu bildiren kuaförler; "Bayrama güzel bir görünümle girmek isteyen vatandaşlarımız yaklaşık bir haftadan bu yana dükkanlarımıza akın etmeye başladılar. Randevu ile çalışarak yoğunluğu birazda olsun azaltmaya çalışıyoruz. Bu sayede kapımızı çalan müşterilerimize de geri çevirmiyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda insanların en çok kapısını çaldığı kişilerin başında biz geliyoruz. Yoğunluk nedeniyle hafta boyunca gece geç saatlere kadar çalışacağımızı düşünüyoruz, ayrıca bu yoğunluğun arife günüde devam etmesini bekliyoruz" açıklamasında bulundular. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuaförlerin 'Kurban Bayramı' Mesaisi Yoğun Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement