Küçükaydın'dan Yeni Atanan Müdürlere "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Küçükaydın'dan Yeni Atanan Müdürlere "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Küçükaydın\'dan Yeni Atanan Müdürlere "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kemal Kiraz ile Çukurova İlçe Emniyet Müdürü Kenan Daşkın'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde...

28.12.2012 16:41

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kemal Kiraz ile Çukurova İlçe Emniyet Müdürü Kenan Daşkın'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.

2013 yılı bütçesi görüşmelerinin yoğun geçtiği Ankara'dan Adana'ya gelen Küçükaydın, partinin Kozan İlçe Belediye Meclis Üyesi Ahmet Arık ve Seyhan Eski İlçe Başkanı Adil Yiğenler ile yeni atanan kamu kurum ve kuruluş müdürlerini ziyaret etti. Küçükaydın, "Meclis'te bütçe görüşmelerini bir hayli yoğun geçti, Adana'ya bir süre gelemedim. Bu arada bazı kurum ve kuruluşlarımıza yeni müdürler atandı. Onlara hayırlı olsun ziyaretleri yaparak yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adana'nın daha ileri seviyelere gelmesi için gece gündüz koşturacağız" diye konuştu.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kemal Kiraz, 8 yıl Kayseri'de çalıştığını Adana'yı çok iyi gördüğünü bildirdi. Kiraz, "Sağlık alanında oldukça iyi durumda olan şehri, elele vererek daha güzel konumlara getirmek istiyoruz. Sağlık Bakanlığı bu konuda Adana'ya büyük katkı sağlıyor. İleriki dönemlerde kampus sağlık merkezleriyle gündeme gireceğiz. Bu konudaki çalışmalar sürüyor" diye konuştu.

Çukurova İlçe Emniyet Müdürü Kenan Daşkın, milletvekili Küçükaydın'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükaydın'dan Yeni Atanan Müdürlere 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement