Küçükbük Muhtarı ve Azalarından Mehmet Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Küçükbük Muhtarı ve Azalarından Mehmet Kocadon'a Ziyaret

Küçükbük Muhtarı ve Azalarından Mehmet Kocadon\'a Ziyaret

Küçükbük Mahallesi Muhtarı Ali Akbulut, azalarıyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yaptığı ziyarette, verdiği destekler için teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

30.05.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükbük Mahallesi Muhtarı Ali Akbulut, azalarıyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a yaptığı ziyarette, verdiği destekler için teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Başkan Mehmet Kocadon'u, Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret eden Bodrum'un Küçükbük Mahallesi Muhtarı Ali Akbulut'a, aralarında ünlü sanatçı Özlem Tekin'in de bulunduğu muhtar azaları eşlik etti. Muhtar ve azalar, ziyaretlerinde; mahallelerinde karşılaştıkları sorunların giderilmesi konusunda Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunarak, bu güne kadar verdiği destekler için de ayrıca Başkan'a teşekkür etti.

Küçükbük Mahallesi Muhtar Azası ünlü sanatçı Özlem Tekin, uzun yılardır Gündoğan'da yaşadığını ifade ederek, "Yaptığımız toplantılarda, neleri yapıp yapamayacağımızı belirlemiştik. Çalışmalarımıza başladık. Başkanımızın izni ile yapılması gereken bir takım işler, çalışmalar vardı. Birlikte onları konuştuk, izinlerini aldık. Başkanımıza yapabildiklerimizi ve yaşanan aksaklıkları göstereceğiz. ve bunları da tamamlayarak sezona başlayacağız. Küçükbük emin ellerde" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükbük Muhtarı ve Azalarından Mehmet Kocadon'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement