Küçükçekmece'de Avm Spor Turnuvaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Küçükçekmece'de Avm Spor Turnuvaları Başladı

Küçükçekmece\'de Avm Spor Turnuvaları Başladı

Küçükçekmece Belediyesi, "7’den 70’e herkes için spor" ilkesi ile AVM spor turnuvalarının startını verdi.

06.04.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediyesi, "7'den 70'e herkes için spor" ilkesi ile AVM spor turnuvalarının startını verdi. Arena Park ve Armoni Park alışveriş merkezlerinde hafta sonu sporseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvalar, ayak bilardosu, masa tenisi, langırt ve survivor parkuru olmak üzere 4 branşta yapıldı.

"Sporseverler davetlidir"

Sportif faaliyetler boyunca keyifli dakikalar yaşayan katılımcılar, Küçükçekmece Belediyesine böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katılımcılara teşekkür ederek, "Arena Park ve Armoni Park Alışveriş Merkezi işbirliği ile bu yıl ilkini düzenlediğimiz AVM spor turnuvaları ile ilçemizde 7'den 70'e herkes için spor ilkesi ile vatandaşlarımızın bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Spor yapılarak geçirilmiş bir gün kazanılmış yarındır. Bu anlamda tüm sporseverleri etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Turnuvalar, 30 Nisan'a kadar cumartesi-pazar günleri 13.00-20.00 saatleri arasında sürpriz ödüllerin olduğu etkinliklerle devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükçekmece'de Avm Spor Turnuvaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement