Küçükkurt Ölümün 2. Yıl Dönümünde Kabri Başında Anılacak - Son Dakika
Yerel

Küçükkurt Ölümün 2. Yıl Dönümünde Kabri Başında Anılacak

Küçükkurt Ölümün 2. Yıl Dönümünde Kabri Başında Anılacak

Afyonkarahisar’ın en eski yerel gazetelerinden Kocatepe Gazetesi kurucularından İbrahim Küçükkurt yarın kabri başında anılacak.

29.12.2013 17:08

Afyonkarahisar'ın en eski yerel gazetelerinden Kocatepe Gazetesi kurucularından İbrahim Küçükkurt yarın kabri başında anılacak.

Kocatepe Gazetesi'ni 30 Ağustos 1965'de kardeşi merhum Şükrü Küçükkurt ile birlikte yayımlamaya başlayan İbrahim Küçükkurt ebediyete uğurlanışının 2. yıldönümünde Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) tarafından anılacak. Küçükkurt, 30 Aralık 2011 günü kontrol için gittiği hastanede geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. İbrahim Küçükkurt Kocatepe Gazetesi'nin yayınlanmasının yanı sıra Afyonkarahisar eğitim, sosyal ve kültürel alanlarında da bir çok çalışmaya, başarıya imza atmıştı. Başta Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) kuruluşu olmak üzere birçok hizmette aktif ve gönüllü olarak rol alan Küçükkurt, Kocatepe Mezarlığı'ndaki aile kabristanında yarın saat 11.00'de anılacak. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükkurt Ölümün 2. Yıl Dönümünde Kabri Başında Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement