Manisa'nın Kula İlçesi'nde, hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu tarafından Kaba inşaatı tamamlanan Bekir Sacide Keleşoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi ve Öğrenci Yurdu'nun inşaatı hızla yükseliyor.
Anadolu Öğretmen Lisesi'ni Kula ilçesine
kazandıran Keleşoğlu'na teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, "Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yapımı hızla devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlanacak. Bu okul ilçemize Sosyal, kültürel alanına ve ekonomisine ciddi kazanımlar katacak" dedi.
Kaşıkçı, "Kaba inşaatı hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu tarafından yaptırıldı. İnce işçiliğini Manisa Valiliği İl Özel İdare Müdürlüğü yaptıracak. Ağustos ayı sonunda teslim alacağız. Bu okulun bölgemize ve beldemize kazandırılmasında büyük emekleri olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(HY-ERG-
04.04.2012 12: 02: 25
TSI
NNNN - MANİSA
Son Dakika › Yerel › Kula Anadolu Öğretmen Lisesi İnşaatı Tam Gaz - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.