Kula'da CHP Heyeti Kaymakam Hakyemez'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kula'da CHP Heyeti Kaymakam Hakyemez'i Ziyaret Etti

Kula\'da CHP Heyeti Kaymakam Hakyemez\'i Ziyaret Etti

Kula CHP İlçe Başkanı Halit Eryılmaz Belediye Başkan adayı Osman Kasırga Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar Gençlik kolları başkanı Şinasi Gündüz ve yöneticiler ile birlikte Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez’i ziyaret ettiler.

08.01.2014 10:41

Kula CHP İlçe Başkanı Halit Eryılmaz Belediye Başkan adayı Osman Kasırga Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar Gençlik kolları başkanı Şinasi Gündüz ve yöneticiler ile birlikte Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez'i ziyaret ettiler.

Kula CHP İlçe başkanı Halit Eryılmaz, "Seçim dönemine giriyoruz. Adayımızın resmi olarak kesinleşmesinden sonra seçim çalışmalarına başladık. Kırmadan, dökmeden, gönüllere girerek, belge ve bilgi olmadan hiç kimseyi karalamadan seçim propagandası yapacağız" dedi

CHP Başkan Adayı Osman Kasırga, "İlçedeki resmi makamlarımızı, yöneticilerimizi ziyarete sayın Kaymakamımız Hakan Hakyemez'den başladık. Diğer yöneticilerimizi de ziyaret ederek, ilçemizle ilgili görüşlerimizi aktaracağız, fikir alışverişinde bulunacağız. Herkesin görüşü bizim için değer taşımaktadır, herkesin görüşü önemlidir" dedi.

CHP olarak ev ev gezerek seçmenlerle birebir temas kurarak dur durak vermeden çalıştıklarını dile getiren Kasırga "İnşallah hayırlısı olacaktır. Biz yapacaklarımızı tek tek anlatacağız. Yapamayacaklarımızın sözünü kesinlikle vermiyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini mahalle sorunlarını dinliyoruz. Seçimlerde oy talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaymakam Hakan Hakyemez, Osman Kasırga'ya yerel seçim çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olması dileğinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da CHP Heyeti Kaymakam Hakyemez'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement