Kulüplerarası Anadolu Kupası Yüzme Yarışları - Son Dakika
Yerel

Kulüplerarası Anadolu Kupası Yüzme Yarışları

Kulüplerarası Anadolu Kupası Yüzme Yarışları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 5-7 Eylül tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek “Kulüplerarası Anadolu Kupası Türkiye Yüzme Şampiyonası” için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

04.09.2014 10:57

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 5-7 Eylül tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek "Kulüplerarası Anadolu Kupası Türkiye Yüzme Şampiyonası" için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Hadi, Anadolu Kupası'nın Adana'da yapılmasına destek olan Yüzme Federasyonu Başkanı ve eski milli, rekortmen Adanalı Yüzücü Ahmet Bozdoğan'a teşekkür etti. Hadi, arızalanan mevcut skor boardın yerine yenisini alarak monte ettiklerini ve geçen hafta denediklerini, müsabakalara Türkiye genelinde 70 ilden 900 kadar sporcu, hakem, antrenör ve yöneticinin katılacağını kaydetti.

Ekip çalışması, çağdaş tesisler ve deneyimli personelle Adana'yı spor merkezi yapmayı hedeflediklerini ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Geçmiş dönemlerde kısıtlı olanaklara rağmen yüzme ve sutopu milli takımının yarısı Adanalı sporculardan oluşurdu. Kentimizde yüzme havuzu sayısını artırdık. Sporcu ve kulüp sayısında patlama yaşanıyor. Çukurova İlçesi'nde 2 bin 500 seyirci kapasiteli kapalı yeni yüzme havuzuyla tesis zengini olarak eski başarıları yeniden yakalayacağız. Anadolu Kupası Yüzme Yarışları'nı çok önemsiyoruz. Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan, İl Temsilcisi Pervin Bulut, Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ile koordineli çalışarak kentimize gelen ekiplere Adana konukseverliğini göstereceğiz. Anadolu Kupası yüzme müsabakaları nedeniyle 900 kadar sporcu, hakem, antrenör ve yöneticiyle kentimizde spor turizmi yaşanacak. Oteller, restoranlar, esnaf, hediyelik eşya satıcılarında ekonomik hareketlilik yaşanacak."

Hadi, müsabakaların 5 Eylül Cuma günü sabah başlayacağını, ancak resmi seremoninin aynı gün saat 15.45'te başlayacağını, 3 gün devam edecek müsabakaları Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan, Anadolu Kupası Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mete Gürel ile Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Sanvar ile Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yücel Yılmaz ve diğer yöneticilerin de izleyeceğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulüplerarası Anadolu Kupası Yüzme Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement