Kumluca Belediyesine "En İyi Kalite Uygulamaları" Ödülü - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyesine "En İyi Kalite Uygulamaları" Ödülü

Avrupa Kalite Araştırmaları Kuruluşu tarafından her yıl verilen "En İyi Kalite Uygulamaları 2014 Ödülü"ne bu yıl Türkiye'den Kumluca Belediyesi layık görüldü.

29.05.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi, geçen yıl aldığı Sokrates "En iyi şehir" ve "En iyi belediye başkanı" ödülünün ardından, bu yıl da Avrupa Kalite Araştırmaları Kuruluşu (ESQR) tarafından "En İyi Kalite Uygulamaları 2014 Ödülü"ne layık görülen Türkiye'de ilk belediye oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, ESQR tarafından verilecek kalite ödülünün, Kumluca'nın son yıllardaki gelişiminin bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Bu ödülle "Kumluca" adının uluslararası platformlarda daha fazla telaffuz edileceğini ifade eden Çetinkaya, belediye olarak yakalanan başarıdan büyük gurur duyduklarını belirtti.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 1 Haziran'da yapılacak ödül törenine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın yanı sıra meclis üyeleri Ramazan Kızılkaya ve Arif Ateş ile Kumluca Belediye Kalite Yönetim Temsilcisi Tamer Aksu'nun katılacağı öğrenildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyesine 'En İyi Kalite Uygulamaları' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement