Kumluca Belediyespor Hazırlık Maçı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediyespor Hazırlık Maçı Yaptı

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele Kumluca Belediyespor ve Dersimspor hazırlık maçında karşı karşılaştılar.

11.01.2012 21:00

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele Kumluca Belediyespor ve Dersimspor hazırlık maçında karşı karşılaştılar.

Kumluca şehir stadında oynanan karşılaşmaya ev sahibi Kumluca Belediyespor takımı başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, 20. dakikadan itibaren Kumluca Belediyespor ataklarını arttırdı.

İlk yarıyı Ali Baştürk ve Oğuzhan'ın golüyle 2-0 önde kapatan Kumluca Beledyespor ikinci yarıda da ataklarını sürdürdü. Maçın ikinci yarısında da rakibine göre üstün bir futbol sergileyen Kumluca Belediyespor ikinci yarıda da Ali Baştürk (2), Cenk'in golleriyle sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Kumluca Belediyespor teknik direktörü Mesut Altun, ligin devre arasında ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini ve oynadıkları iki hazırlık maçını da kazandıklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Dersimspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı da, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini ve kendileri gibi Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Kumluca Belediyespor ile hazırlık maçı yaptıklarını belirtti. Ligin ikinci yarısı öncesi takım kadrosunda değişiklikler olduğuna değinen Dalcı, hazırlık maçlarının takımdaki eksiklikleri görmek adına çok iyi olduğunu ifade etti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediyespor Hazırlık Maçı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement