Kumru'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği - Son Dakika
Yerel

Kumru'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Kumru\'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Ordu'nun Kumru ilçesinde tüm ilköğretim okullarının katıldığı "Okul Öncesi Eğitim Şenliği" yapıldı.

31.05.2012 13:36

Ordu'nun Kumru ilçesinde tüm ilköğretim okullarının katıldığı "Okul Öncesi Eğitim Şenliği" yapıldı.

Merkez Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu bahçesinden başlayan köy ve mahalle okullarının yürüyüşü, töreninin yapılacağı Davut Yılmaz Kapalı Spor Salonu'na kadar davul-zurna eşliğinde coşkulu bir şekilde devam etti. Rengarenk giysiler ve kostümlerle yürüyüşe katılan öğrenciler öğretmenleri eşliğinde ilçe merkezinden geçerken vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Yürüyüşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ütü ve İlçe Şube Müdürü Harun Demir ve öğretmenler katıldı.

Davut Yılmaz Kapalı Spor Salonu'ndaki törene ise Kaymakam Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, Fizme Belediye Başkanı Hikmet Bilü, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Sağındık, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, daire amirleri, memurlar ve veliler katıldı.

Öğrenciler hazırladıkları oyunları müzik ve öğretmenleri eşliğinde sundular. Renkli görüntülerin oluştuğu şenlikte küçük öğrencilerin yaptığı sıra gecesi ve çiğköfte programı büyük alkış aldı. Kaymakam Ahmet Özkan, sıra gecesindeki çiğköfteyi program sonunda kendisine ikram eden öğrenciyi öperek kutladı. Program, tüm okulların oyunlarını sunmasından sonra sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement