Kuran Kursunu Birinci Bitirdiler Bisiklet Kazandılar - Son Dakika
Yerel

Kuran Kursunu Birinci Bitirdiler Bisiklet Kazandılar

Kuran Kursunu Birinci Bitirdiler Bisiklet Kazandılar

Topsöğüt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEK-DER) tarafından ‘Camiler Evimiz Olsun’ projesi kapsamında Kuran kursunu birinci bitiren öğrencilere bisiklet hediye edildi.

01.09.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Topsöğüt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEK-DER) tarafından 'Camiler Evimiz Olsun' projesi kapsamında Kuran kursunu birinci bitiren öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Topsöğüt Mahallesi'ndeki Kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında 'Kuranı öğreniyorum bisikletimi alıyorum' kampanyası düzenlendi. Bu tür kampanyaların öğrenme azmini arttırdığını söyleyen TEK-DER Başkanı Nevzat Kaya, 'Yaz Kuran kurslarında okuyan öğrencilerimiz arasından cami imamlarının seçtiği birinci olan öğrencilerimize bisiklet hediye ettik. Öğrencilerimize hediye vermek büyük bir heyecana yol açmaktadır. Bu kampanyadan dolayı kurslara daha fazla rağbet olmuştur. Bundan sonraki dönemlerde bu tür kampanyalarımız artarak devam edecektir' diye konuştu.

Karşıyaka Camii İmam Hatibi Muhammed Yılmaz ise Topsöğüt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne böylesine bir kampanya düzenlediği için teşekkür ederek "Şimdiye kadar görev yaptığım camilerde bu tür bir heyecana rastlamadım. Kampanya öğrenciler arasında heyecana sebep olarak daha çok motive olmalarını sağladı. Birçok derneğin bu tür kampanyalara öncülük etmesi ve hassasiyet göstermesini arzu ediyoruz. TEK-DER bu tür kampanyalara öncülük etmiştir' ifadelerini kullandı.

Kampanya dahilinde kursta okuyan öğrencilere Ramazan Kayan'ın 'Mavi Kırmızı' kitabı da hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuran Kursunu Birinci Bitirdiler Bisiklet Kazandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement