Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, bu yıl Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini söyledi.

13.09.2014 14:01

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, bu yıl Kurban Bayramı'nda hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini söyledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Çobanoğlu, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılki Kurban Bayramı'nda da sadece Afyonkarahisar'da değil, Türkiye ve dünya genelindeki mazlumların yardımlarına koşacaklarını söyledi. Bu yılki kurban bağışlarını kabul etmeye başladıklarını belirten Çobanoğlu, "Tüm dünyadaki kardeşlerimizin bayramını bayram etmek için yola koyulduk. Kurban Bayramı'nda vacip olan ibadetini yerine getirmek isteyen yardımseverlerimize, usulüne uygun kurban kesimi hususunda yardımcı olmak ve her bayram ülkemizde ve dünyada yolumuzu gözetleyen yüz binlerce ihtiyaç sahibinin daha bayram bitmeden yeniden kurbanla sevindirilmesi için 2014 yılı kurban organizasyonumuz başlamıştır. Bu yıl yurt içinde 600 TL bedelle bir hisse kurban, yurt dışında Asya ve Afrika ülkelerinde 300 TL, Filistin'de bin TL, diğer ülkelerde ise 450 TL bedelle kurban kesimi yapılmasına karar verilmiştir. Geçen yıl ülkemizde ve 68 ülkede, 61 bin 426 hisse kurban kestiren ve gönüllüler vasıtasıyla daha bayram bitmeden yüz binlerce ihtiyaç sahibine ulaştıran derneğimiz ve gönüllülerimizi umutla bekleyen yüz binlerce ihtiyaç sahibinin bayramlarının bu yılda bayram olabilmesi için tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizden yardımlarını bekliyoruz. Yapacağınız yardımları gerçek ihtiyaç sahibi Afyonlu mağdurlarımıza ulaştırmak için desteklerinizi bekliyoruz" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement